Artikler

Gør det mere miljøvenligt at have en hund

Man ønsker det bedste for sin firbenede venner, og hvis man samtidig har et ønske om at være god mod miljøet, så er der faktisk nogle ting, du kan gøre. Hvis din hund kan lide at lege med legetøj, så er det et godt sted at starte.

Legetøj med reb kan være et mere miljøvenligt valg end bamser og bolde, da det ofte holder i længere tid, fordi det er sværere for hunden at ødelægge, og samtidig er det et bedre materialevalg.

Derfor er det godt for hunde at lege

Leg er en fundamental del af udviklingen hos hvalpe og voksne hunde. Det giver dem fysiologiske færdigheder, fremmer interaktioner og styrker båndet mellem mennesket og andre hunde. For at give ens hund de bedst mulige forudsætninger for at blive en god legekammerat, er det vigtigt at man aktiverer dem.

En god måde at gøre det på, er ved hjælp af legetøj. Der findes mange forskellige slags og strukturer, og det er fordi, at forskellige hunde bliver tiltrukket af forskellige ting. Man skal være obs på, at hunden mest af alt får blødt legetøj, indtil deres tænder og kæbe er færdigudviklet. Derudover handler det bare om at finde det rette valg!

Hav miljøet med i tankerne

Når du næste gang skal ud at købe et stykke legetøj, kan det være værd at overvejer, om man samtidig ønsker at passe lidt bedre på moder jord.

Det kan man gøre på mange måder, eksempelvis ved at købe økologisk mad. Man kan også gøre det, når man vælger legetøj. Hvis man vælger legetøj, der holder længere, skal man ikke ud at købe lige så ofte.

Hvis man er interesseret i legetøj lavet af reb, er dette materiale også tit et rigtig godt valg, både til hunden, men også miljøet. Vælg hundens legetøj med omtanke.

Sidetitel: Køb legetøj til din hund med miljøet i tankerne
Metabeskrivelse: Der findes utallige muligheder, når det kommer til hundelegetøj. Hvorfor ikke tænke på miljøet? Her er forslag til, hvilket hundelegetøj, der er bedst

URLslug: hundeleg-med-reb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *