Artikler

4 fordele ved solcellelamper fra Easy Light

Når du skal lyse din have op kan du være smart omkring din installation af lamper, så du optimere dit lys og sparer på strømmen. Dette er muligt ved brug af solcellelamper, som får strøm via solens stråler. Dette betyder de udelukkende kun kører på grøn energi, hvilket både er godt for miljøet og for din økonomi.

Hos Easy Light kan du finde billige solcellelamper af højeste kvalitet, som både kan monteres på havemuren, hegnet, haveskuret eller bare stå i haven og indkørslen. Inde på se mulige solcelle lamper kan du se sortimentet af solcellelamper, hvor du også kan købe dem online og få dem sendt hjem til dig. Du kan også læse med her hvor du får listet fire fordele ved solcellelamper fra Easy Light:

1. Solcelle lys hele året

Solcelle lamper kører på grøn energi, det vil sige de får deres strøm fra solens stråler. Solcelle lamper fra Easy Light er lavet specielt til det Skandinaviske vejr, hvor der ikke er sol hele året rundt. Lamperne anvender nemlig LED-pære, som bruger strømmen langt mere effektivt end andre typer pærer. Dermed optimeres anvendelsen af den energi fra solen, som lampen får i løbet af året.

2. Lamper med eller uden sensor

Når du køber solcelle lamper fra Easy Light skal du overveje, hvorvidt du vil have konstant belysning eller om lyset kun skal tændes, når du er i nærheden. Du kan nemlig både købe solcelle lamper med og uden sensor.

Fordelen ved konstant belysning er særligt når du vil anvende dine solcellelamper til områder med dekoration eller til orientering, hvor der er behov for lys hele tiden.

Fordelen ved en lampe med sensor er særligt om vinteren, hvor du kan spare på lampens strøm ved kun at have den tændt når nødvendigt, så lampens strøm holder i længere tid.

3. Ingen ledninger

Solcelle lamper er super enkle at installere, da der ikke er nogen besværlige ledninger, som der skal tages hensyn til ved opsætning. Du skal blot placere lamperne hvor du har brug for dem, og så vil de af sig selv begynde at virke. Der er derfor ikke behov for at tænke på stikkontakt og forlængerledninger, når disse lamper skal opsættes.

4. Godt for klimaet og din økonomi

Grøn energi er en bæredygtig løsning for klimaet, da du sparer på udledningen ved at spare på dit elforbrug. Du tager derfor hensyn til miljøet når du investerer i solcelle lamper fra Easy Light.

Det er også en smart løsning for din økonomi, da du ikke skal tænke på ekstra udgifter for el. Når først lamperne er købt er der ingen yderligere omkostninger at anvende til at lyse dem op, da solens energi gør resten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *