Artikler

VIl du være mere miljøvenlig?

Er du begyndt på din rejse mod et mere miljøvenligt liv? Der findes utrolig mange måder hvorpå det er muligt at minimere den mængde af CO2 man udleder gennem ens livsstil. Det handler meget om ikke at producere en masse affald, netop derfor er udtrykket zero waste blevet meget populært på det seneste. Udtrykket sigter til at alt bruges og genbruges.

Gør badeværelset zero waste

Det kan være at du allerede er begyndt at tænke over hvordan du minimere dit affald. Du går måske efter fødevarer med mindst mulig emballage, eller om ikke andet emballage som man kan genbruge. Lige her får du tips til hvordan man kan gøre det.

 

Et sted hvor det især kan se svært ud med hensyn til at leve zero waste, er når vi kigger ind i skabet på badeværelset. Mange af disse ting er svære at bruge helt op og ofte er de pakket ind i masse plastik eller andre materialer som ikke kan genanvendes. Men det er faktisk muligt at bruge zero waste produkter, også på badeværelset. Og det uden at gå ned på kvaliteten, duften og velværet. Til gengæld vil du få en masse god samvittighed i forhold til miljøet.

Gå efter den rigtige form for emballage

Du kan passe på miljøet ved aktivt at lede efter skønhedsprodukter der er lavet af naturlige ingredienser. Derudover skal de helst komme i typer af beholdere som er nemme at genbruge. Det kunne eksempelvis være små glaskrukker, hvor man kan få hele produktet ud af det og derefter rense glasset.

 

På den måde kan du nemt få lækre cremer og andet uden at producere mere affald. Faktisk minimerer du det nu ved at have foretaget denne ændring.

 

Derudover kan sådan noget som en shampoo bar eller tandpasta i tablet form. Disse kommer nemlig også i emballage som er nem at genbruge. I forhold til de normale produkter, hvor emballagen ikke kan gøres rent og derfor bliver smidt ud som almindelig affald.

 

Ved at foretage forandringer som disse, vil din livsstil hjælpe miljøet meget mere. Husk at du alene ikke kan vende situationen. Men du kan tage en lille skridt af gangen imod en mere miljøvenlig livsstil. Alle ændringer gælder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *