Artikler

Sådan sparer du penge på en grøn øko-rejse til Cuba

Cuba er et fedt rejseland. Cubaner cigarer og smukke strande er en god cocktail til en god ferie, men det kan også hurtigt blive dyrt. Vi herunder fortælle noget om alle de seværdigheder ud kan se i Cuba og give gode muligheder for at spare penge på din rejse til Cuba. Denne artikel er skrevet i samarbejde med CC Travel.

Om Cuba

Cuba er en ø i det caribiske hav. Sproget i landet er Spansk og hovedstaden er Havana. Der er lidt over 11 millioner indbyggere i landet. Landet rev sig fri fra spanien i 1902, derfor er spansk også det officielle sprog på Cuba

Seværdigheder til billige penge

Havana by

Du kan sagtens tage til Havana by uden et større formål, end at opleve byen. Byen skildrer en stor kontrast mellem den gamle og den nye bydel, hvor den gamle stråler masser af historie og den nye har store bygninger og alt der skal være i en moderne storby. Skal du have en god billig oplevelse i byen, kan du opleve en af de festlige cabaret shows, der finder sted på mange af de lidt større barer i byen. Det er helt sikkert en oplevelse værd.

Casa Particulares

Er en enestående ting i Landet. Bag sætningen findes der det at overnatte hos et privat cubansk par. Disse overnatninger er billige, men også en ting man skal prøve når man er i Cuba. For mange er det ret grænseoverskridende men en oplevelse du ikke må snyde dig selv for. Mange cubanske familier tilbyder turister overnatninger, og deres gæstfrihed er virkelig unik.

Hos langt de fleste får du tilbudt måltider imens du bor der. Her kan du spare en del penge, ved at spise sammen med de cubanske familier, men maden er også tit en del bedre end hvad ud får serveret på de fleste restauranter man som turist kommer til at spise på.

Udover dette er familierne rigtig gode guides ofte, så er du i Cuba for første gang, kan de med garanti give dig en masse ting du skal se – også hvis du vil have seværdigheder til billige priser kan de være behjælpelige.

Det sydlige Cuba

Da de store Unicef byer ligger i nord, er der ikke så mange turister der kommer til det sydlige Cuba. Her er dog et par seværdigheder der er værd at tage til. Først og fremmest er kyststrækningen hen til byen Santiago de Cuba rigtig smuk. Du bevæger dig i med klipper og bjerge på den ene hånd, og det smukke hav på den anden hele vejen til byen.

Skal du spare penge på en dejlig rejse til Cuba, skal du først og fremmest finde billige flybilletter dertil. Når du er ankommet, vil det være en rigtig god ide at gøre brug af de cubanske familier og leje værelser hos dem. Der får den god, billig og oplevelsesrig ferie og så kan du bruge penge på nogle af de fede seværdigheder, eksempelvis at leje en bil og køre langs bjergkæden og vandet til Santiago de Cuba.

Læs mere om C&C Travel, der udbyder lækre rejser.

Kommentarer lukket til Sådan sparer du penge på en grøn øko-rejse til Cuba