hund med fodder
Artikler

Derfor skal du fodre din hund med økologisk, dansk foder

Det er ikke kun os mennesker, som fortjener det bedste, når aftensmaden er klar. Din hund bør også få chancen for sund og dejlig mad. Godt foder kan være virkelig lækkert for din logrende ven, og derfor får du her tre gode grunde til, hvorfor din hund bør fodres med økologisk, dansk foder. 

Det er det bedste valg for din bedste ven

Hunden er menneskets bedste ven, og derfor fortjener de firbenede venner også det bedste. Med økologisk foder sikrer du den bedste kvalitet til din hund. Den gode kvalitet kan få din hund til at leve længere og et generelt sundere liv. Føler du, at din hund fortjener mere? Så kan du købe lækre bokse med gaver til din hund eller få andre gode råd angående din logrende ven på BullerBox.dk.

Du støtter lokalt og får friskt foder

Ved at vælge dansk foder, så er du med til at støtte lokalt. Det betyder også, at det foder, du får til din hund, er yderst friskt. Produkterne er nemlig allerede i Danmark, og skal ikke bruge tid på at blive transporteret til landet. I stedet bliver det hurtigere leveret til dig, kort tid efter det er produceret

Økologisk er godt for klimaet

Den sidste, men også meget reelle grund til at vælge økologisk foder, er, at det generelt er bedre for klimaet. Der bliver nemlig brugt meget CO2 på at skulle transportere foder til Danmark fra andre lande. Derudover er det også et meget bæredygtigt valg, fordi økologi er med til at sikre biodiversitet, samtidigt med at det også er med til at øge dyrevelfærden i Danmark. 

Der er altså mange grunde til at vælge foder til din hund med omtanke, da du kan være med til at værne om den danske natur. Er du nysgerrig efter flere gode skriverier om livsstil og sundhed?  Læs flere spændende artikler her og få viden og inspiration.

Kommentarer lukket til Derfor skal du fodre din hund med økologisk, dansk foder