Artikler

Alt hvad du skal vide om udendørs cannabisfrø

Den sort af cannabisfrø, som du vælger at bruge og dyrke, samt det sted du vælger at gøre det vil have en meget stor indflydelse på resultatet. Afgrødens ydeevne bliver bestemt af dens sort og omgivelser i forhold til, hvordan den pågældende sort klarer sig i de omgivelser. Det handler derfor om, at du prøver at finde den perfekte sort til lige præcis din klimazone og dine omgivelser, hvor du vil dyrke cannabisfrø.

Genetik er en vigtig faktor

Genetik er nøglen til det perfekte frø. Uanset hvor meget og hvor godt man plejer sine frø, så vil det i sidste ende være genetikken, der spiller den største rolle. Det handler derfor om at vælge de rigtige for at få det bedste resultat. Det er ekstra vigtigt, hvis man skal have udendørs cannabisfrø. Det er derfor rigtig vigtigt, at man bruger lang tid på at undersøge de cannabisfrø man køber, da genetikken er rigtig vigtig.

Hvor meget sol er der i din have?

Sollys spiller også en rigtig stor rolle i forhold til, hvordan dine afgrøder vil ende. Du skal derfor finde ud af hvor meget sollys dine planter kan få i din have. Det har nemlig stor indflydelse på hvilke slags sorter, du skal vælge af udendørs cannabisfrø. Det er altså vigtigt at vide, da du i værste fald kan komme til at vælge de helt forkerte frø.

Nordlige breddegrader kan skabe problemer

Hvis du gerne vil dyrke frø i Danmark, så er du nødt til at finde sorter af frø, som kan overleve i forhold der måske ikke ligefrem er optimale. Se vores store udvalg af frø sådan du kan finde de frø, der passer bedst til dig.

Gro det derhjemme

Hvis du gerne vil gro udendørs cannabisfrø derhjemme, så er det vigtigt, at du har noget godt udstyr. Det spiller en rigtig stor rolle. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør, sådan du er helt klar til at gøre det derhjemme alene.

Du skal starte med at så frøene og vente på, at de spirer. Herefter skal de holdes varme ved hjælp af sollys. Når de vokser ud af deres potter, så skal de plantes om til deres endelige potte eller i et bed. For de bedste resultater skal de plantes om foråret og undgå frostgrader. De plejer som regel at være klar til høstning til september.

Kommentarer lukket til Alt hvad du skal vide om udendørs cannabisfrø