Artikler

Kom ordentlig af med alger og skidt

Alger er noget som du kan få på dine fliser og terrasse i hjemmet. Det kan være på din træterrasse, dine havemøbler, dine fliser eller måske også din bådebro hvis du har sådan en. Alger kommer om man vil have dem eller ej, og det er de færreste som gerne vil have dem i hjemmet på deres terrasse. Alt træ som du har udendørs derhjemme i haven, kan alle blive helt grønne af alger. Det kan dine fliser også, og faktisk kan det også komme på plastik. Men hvad gør man så, når først de er der?

Algerens

Nogle ville måske prøve sig ad med lidt sæbe og knofedt, men de ville også hurtigt finde ud af, at det desværre ikke er så nemt at gå til. Der skal nemlig en del mere til, hvis du skal af med alger. De er nogle standhaftige grønne nogen, og de kommer ikke bare af ved at skurre lidt på dem. Der skal algerens til, for at fjerne den grønne belægning på dine ting.

Med algerens vasker du dine algebefængte genstande med rensemidlet, og lader det stå lidt, så midlet kan virke. Der er forskel mellem hvilken slags algerens du bruger, og hvilket mærke det er. Men når algerensen så har fået lov til at stå og virke lidt, så kan du begynde at skrubbe det af. Her vil du så kunne se hvordan algerne de meget nemmere og hurtige vaskes af dine ting.

Hvilken type skal du vælge?

Der er som sagt meget forskelligt algerens, som varierer også alt efter mærke. Der er noget som virker bedst til træ, noget til fliser, noget til tage og husfacader og noget der virker lidt til det hele. Men når man bruger algerens, så er det oftest udenfor. Det er her at algerne får mulighed for at få fat på for eksempel dine havemøbler og lignende. Når du så vil rense dem fri for algerne, skal du også være opmærksom på hvor algerensen ender henne. Der er nemlig noget algerens som kan være forurenende. Så hvis du skyller rensen af så det løber ned i din have, i en å eller lignende, så kan det være en god ide at bruge miljøvenlig algerens.

Du kan nemlig få sådan noget som neutralon algemiddel, som er et miljøgodkendt algemiddel, som stadig effektivt kan fjerne alger fra dine ejendele. På den måde kan du med helt ren samvittighed fjerne alger med algerens.

Kommentarer lukket til Kom ordentlig af med alger og skidt