Artikler

Få styr på haven

Foråret er i fuld gang, solen skinner, og haven spirer. Det betyder også, at det er nu, hvor en masse havearbejde står for døren. Der kan være meget, der blomstrer op, når foråret kommer, derfor er der også meget der skal passes. Men fortvivl ej, der findes løsninger og værktøjer, som kan hjælpe dig! Læs med her og hør mere om cylinderklippere.

Hvad er det?

En cylinderklipper er en slags plæneklipper, som har ry for at være i topklasse og med god grund. Når du klipper din græsplæne med en cylinderklipper, bliver græsset meget mere ensartet og faktisk også mere grønt at se på. Dette skyldes, at maskinen rejser stråene op, og klipper dem i samme højde uden at flosse selve enderne på græsstråene. Derved bevarer de deres flotte farve.

Varierende priser

Der findes mange cylinderklippere på markedet, og man kan få dem i mange forskellige byggemarkeder. Læs mere her og find ud af, hvor du skal købe din. Priserne på dem varierer også, og der findes nogen, der koster omkring 500 kroner, alt imens der også findes nogen, som koster helt op mod 3000 kroner. Kvaliteten går ofte hånd i hånd med prisen, derfor kan du regne med, at de lidt dyrere også holder længere, og derfor også er pengene værd.

Gå sammen om den

Hvis du synes, at en cylinderklipper er lidt dyr, men stadigvæk gerne vil have en i god kvalitet, så kan du også vælge at gå sammen med en nabo om den. Dette er en god ide, da I bor tæt på hinanden, og derfor kan have den opbevaret hjemme hos den ene af jer, hvor den anden så kan hente den til fri afbenyttelse. Det er ikke særligt sandsynligt, at I lige skal klippe græs samtidig, derfor kan det godt lade sig gøre at deles.

Et køb du ikke vil fortryde

Når du først har købt din cylinderklipper, kan du godt regne med, at det bliver et køb, som du ikke vil fortryde. Den klipper så godt, og gør dit arbejde så meget lettere, at du ikke kommer til at kunne være den foruden. Det er samtidig også en god investering og et værktøj i din have, som du vil have glæde af i mange år.

Inviter gæster

Når du har slået græsset fint, kan du passende gøre resten af have klar også. Plante nogle flotte blomster i krukker, købe nogle fine hynder og sætte nogle lanterner op. Så er haven nemlig klar til besøg, og du kan snildt invitere nogle gæster over. Du kan være sikker på, at de vil beundre dit nyslåede græs lige så meget som resten af haven.

Ønsk dig den i gave

Hvis du synes, at det er et dyrt køb, kan du eventuelt også ønske dig den i gave. Du kan bede flere familiemedlemmer om at gå sammen om at købe den til dig, og derved kan de give dig en gave, som kan bringe dig glæde i mange år.

Kommentarer lukket til Få styr på haven