Artikler

5 grunde til, at din virksomhed har brug for en god hjemmeside

Selvom din virksomhed ikke sælger noget online, er en god hjemmeside blevet et must-have på dagens markedsplads. Dit websted vil ofte være det første sted, potentielle kunder lærer om din virksomhed, og det kan hjælpe dig med at klare de uundgåelige op- og nedture i virksomheden.

 

Alligevel har mange små virksomheder stadig ikke et websted, ifølge en rapport fra. Og selv blandt dem, der har et websted, er der mange, der affinder sig med et, der er dårligt designet og måske faktisk driver kunder væk.

 

I dagens verden er internettet, hvordan folk undersøger, hvad de skal købe, og hvem de skal købe fra. En dårlig hjemmeside – eller endnu værre, ingen overhovedet – vil få folk til at tænke sig om to gange om at give dig deres penge. En god hjemmeside er absolut nødvendig.

 

Her er fem grunde til, at din virksomhed ikke kun har brug for en hjemmeside, men en god en.

 

1) Dine kunder er online

Selvom din virksomhed ikke er online, bruger dine kunder internettet til at træffe indkøbsbeslutninger og finde ud af mere om en virksomhed. Hvis de ikke kan finde dig, kan du miste kunder til konkurrenterne. Du skal være, hvor dine kunder er.

 

En god hjemmeside er nem at finde på søgemaskiner, og rangerer højt, når folk søger efter dine produkter online. Det skal også være visuelt attraktivt og nemt at navigere. Besøgende skal kunne finde det, de leder efter, uden at skulle rulle eller klikke meget.

 

Hvis dine konkurrenter har et moderne, professionelt websted, mens dit er svært at bruge og tydeligvis ikke er blevet rørt i årevis, hvem er det så mere sandsynligt, at de har at gøre med?. Overvej at hyre en webudvikler, hvis du ikke har intern ekspertise til at skabe et effektivt websted.

 

2) Du kan nå ud til nye markeder

En hjemmeside er et vigtigt værktøj, selvom du har nok kunder i øjeblikket og ikke søger nye. Hvad hvis du mister en kerneklient? Et websted kan hjælpe dig med at tiltrække ny forretning. Sporing af data om dine webbesøg kan også hjælpe dig med at forstå dit marked.

 

3) Det er omkostningseffektiv markedsføring

Internettet giver relativt billig markedsføring. Et websted er som en sælger, der er derude 365 dage om året. Og en god side kan få en lille virksomhed til at ligne en stor aktør.

 

Styrken ved online markedsføring er de data, du får, når besøgende kommer til dit websted og sociale medier. Det giver dig mulighed for at finjustere din indsats for at målrette dine kunder mere effektivt. Derfor er det vigtigt løbende at overvåge din trafik for at se, hvilket indhold der får mest opmærksomhed og for at optimere din indsats derefter.

 

4) Det styrker dit brand

Et websted skal være en hjørnesten i dit branding. Det er et glimrende sted at forklare kunderne, hvorfor du eksisterer, hvordan du adskiller dig fra konkurrenterne, og hvordan du kan give dem det, de har brug for. For at få det bedste udbytte skal du tage dig tid til at lave en detaljeret marketingplan, der hjælper dig med at udvikle dit brand, positionere din virksomhed og tiltrække kunder.

 

5) Du kan tiltrække mobilkunder

Det er ikke nok i disse dage bare at være online. Dit websted skal også have en mobilvenlig version. Der er en god chance for, at kunderne vil lede efter dig på en mobilenhed, ikke en desktop. Og søgemaskiner rangerer websteder højere, hvis de har en mobilversion. Køb hjemmeside designet med mobilversion.

Kommentarer lukket til 5 grunde til, at din virksomhed har brug for en god hjemmeside