Artikler

10 tips til miljøvenlig emballage til din webshop

Skal du starte en webshop med fysiske produkter, så er der vigtigt at vælge, om man vil gøre sin del for miljøet. Emballage er en af de tungere områder, hvor du bør overveje miljøvenlige papkasser. Her er 10 idéer til, hvordan du kommer i gang.

 

Webshops sælger ofte mange forskellige produkter, og derfor kan det være svært at finde den helt rigtige type af emballage til alle de forskellige produkter. Nogle gange kan det være nødvendigt at bruge flere forskellige typer af emballage, men det er ikke altid miljøvenligt. Der er dog nogle muligheder for at finde miljøvenlige papkasser til webshops. 

 

Det første, man kan gøre, er at gå på nettet og søge efter emballage, der er lavet af genbrugsmaterialer. Dette kan være en god idé, hvis man ønsker at reducere sit CO2-udslip. 

 

Det andet, man kan gøre, er at kontakte producenter af papkasser og høre, om de laver kasser af genbrugsmaterialer. Dette er en god idé, hvis man ønsker at finde en leverandør, der kan levere miljøvenlige papkasser til en fornuftig pris. 

 

Det tredje, man kan gøre, er at kontakte genbrugsstationer og se, om de har nogle brugte papkasser, man kan få. Dette er en god idé, hvis man ønsker at finde miljøvenlige papkasser til en lav pris. 

 

Det fjerde, man kan gøre, er at købe miljøvenlige papkasser online. Dette er en god idé, hvis man ønsker at finde miljøvenlige papkasser til en fornuftig pris. 

 

Det femte, man kan gøre, er at lave sine egne papkasser af genbrugsmaterialer. Dette er en god idé, hvis man ønsker at reducere sit CO2-udslip. 

 

Det sjette, man kan gøre, er at kontakte sin lokale kommune og høre, om der er nogle genbrugsstationer, man kan aflevere sine brugte papkasser til. Dette er en god idé, hvis man ønsker at finde miljøvenlige papkasser til en lav pris. 

 

Det syvende, man kan gøre, er at kontakte sin lokale kommune og høre, om der er nogle producenter af papkasser, der laver kasser af genbrugsmaterialer. Dette er en god idé, hvis man ønsker at finde en leverandør, der kan levere miljøvenlige papkasser til en fornuftig pris. 

 

Det ottende, man kan gøre, er at købe brugte papkasser på nettet. Dette er en god idé, hvis man ønsker at finde miljøvenlige papkasser til en fornuftig pris. 

 

Det niende, man kan gøre, er at lave sine egne papkasser af genbrugsmaterialer. Dette er en god idé, hvis man ønsker at reducere sit CO2-udslip. 

 

Det tiende, man kan gøre, er at kontakte sin lokale kommune og høre, om der er nogle producenter af papkasser, der laver kasser af genbrugsmaterialer. Dette er en god idé, hvis man ønsker at finde en leverandør, der kan levere miljøvenlige papkasser til en fornuftig pris.

 

En anden problemstilling er, hvordan man kommer af med sine brugte papkasser. Du kan læse mere om dette i denne guide om at skille sig af med brugte papkasser.

Kommentarer lukket til 10 tips til miljøvenlig emballage til din webshop